onsdag 9 april 2008

Vår hall för närvarande

Just nu i vår hall finns det: 4 sommardäck (ska skiftas på bilen), ett gammalt köksbord (ska till sopstation), ett gammalt soffbord (vinden), en utdragsskiva till mitt nygamla sybord (vinden), en hel hög med gamla datorprylar typ sladdar, högtalare, fläkt mm (Tradera), en DVD (Tradera), ett mixerbord (Tradera), en stor tomkartong typ "bra att ha"(vinden), en stor bit linoliummatta (vinden), en kasse med rena ovikta lakan (linneskåpet, som för närvarande är blockerat av sommardäck). Förutom detta då det vanliga med ytterskor och ytterkläder och två puffar. Hoppas ingen tänker hälsa på oss inom en snar framtid.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ehhh... låter nästan som om du har berättat lite om det som finns här - även om det är andra saker då kanske, hm... gubben har sommardäck på, ja... Jag har dubbfria vinterdäck ÄN... tur nog?
Hm, Madame Terror lyssnade jag på till Kiruna ifjol när vi skulle upp på bröllop - inläst av Thomas Bolmé... Ljuvligt att sitta att lyssna till och jag gillar han böcker. Och gissa om jag jublade där på ett ställe när jag bara plötsligt insåg något, hehehe... Insåg det OMGÅENDE, det är!!! Har du kommit dit än? Du förstår vad jag menar då nämligen ;)
Må så grankott, ngn som överlevt dagen... och sitter här och fryser just nu... råkallt ute och det går in på något sätt - för värmen ÄR på, lovar... hemskt!!!

Cicki sa...

Förstår inte vad du menar ang boken så jag har nog inte kommit dit än....:-) Jag gillar också Guillous böcker stenhårt. Kom på att jag vill nog ha alla böckerna om Hamilton i hyllan så det blir väl till att leta på Tradera.