fredag 28 december 2007

Legat lågt

Nu är julhelgen över och jag har verkligen legat lågt med skrivandet. Legat lågt överhuvudtaget eftersom jag inte mått bra. Det där konstiga som drabbade mig före jul med yrsel, trötthet och huvudvärk har blivit värre så jag låg både onsdag och torsdag. Julafton vilade jag när jag kom åt, likaså på juldagen.

Julafton firade vi med sambons äldsta son. Han kom hit efter jobbet så vi började med lite glögg och pepparkakor och tittade på Kalle Anka. Det är fortfarande tradition trots att inga småbarn finns i huset. Det är bara så det ska vara. Efteråt började vi med maten. Satt länge och åt och njöt av allt det goda. Senare på kvällen tittade vi på de tre tenorerna. Jag tyckte det nästan var magiskt, så vackert som de sjunger. Bonussonen knallade hemåt eftersom han skulle jobba även på juldagen. Sambon och jag tittade av en gammal inspelad film.

På juldagen kom bonussonen åter plus att nu kom även sambons dotter. Bonusdottern hade en flaska vin med sig som vi fick. Den öppnar vi kanske på nyårsaftonen. Vi hade det jättetrevligt och åt och mådde gott. Vi tittade lite på TV innan de gick hem till sitt.

Sedan har jag som sagt var legat för ankar. Jag är fortfarande trött men försöker hålla mig på benen idag.

2 kommentarer:

Hilda sa...

Hoppas du mår bättre snart!
Jag lyssnade också på tenorerna. Jag bara rös när jag hörde på Bocchelli!!!

Cicki sa...

Jag hoppas jag också att jag piggnar på mig snart för det är inget kul att gå och känna sig hängig.