onsdag 2 april 2008

Är man dum eller?

Alltså, vi har en enormt fin ordning hemma, varje sak på sin plats. Stajlat och tjusigt och allt passar så bra ihop. Not!!! Inte ett dugg av det stämmer. Det är rörigt, ihopplockat möblemang från våra respektive hem som vi hade när vi träffades. Nåja, en del saker köpte gemensamt. Ett helt rum har vi som är rena rama kaoset fortfarande trots att det är ett och ett halvt år sedan vi flyttade in här. Så bara för att komplettera den biten så har vi idag släpat hem ett stycke köksbord, en hurts och ett soffbord.

Då kan man ju börja undra om vi är riktigt som vi borde vara. Men det kanske gör att vi kommer oss för att röja i skiten. Köksbordet ska bli mitt nya större och stadigare sybord. Jag får även en utdragsskiva som blir bra när jag ska klippa till saker. Hurtsen ska in i kaosrummet/datarummet/kontoret. Vi tror och hoppas att med mer förvaring ska vi få till det. Och soffbordet är ett underbart ljuvligt sextitalsbord som min väninnas svärmor haft sedan sextiotalet. Det är mycket snyggare än vårt gamla bord och så kan man höja upp det och dra ut två små skivor på sidorna så man kan sitta där och äta. De var mycket bättre förr på att tänka "compact living".

Jag hoppas och tror i alla fall att det ska bli bra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ehhh... först trodde jag nästan du skrev om vårt hem... inget passar ihop, eller är som vi vill... Ändå har vi bott ihop i evigheter och startade hem ihop, dessutom. Orsak till kaoset? Ja, det är för många runt oss som anser att VI har ju HUS och kan förvara deras saker, eller anser att det där skulle passa ok hos oss, osv... Det blir bara kaos och inget ser snyggt ut och var ska man förvara saker mm... Nu är det snart läge för stora röjningen har vi sagt - UT med allt det där vi INTE har dragit in själva och in med det vi VILL ha... Sedan får de där andra säga vad de vill, så det så... Kanske man kommer att trivas här hemma sedan då också, av bara farten? Hm, önsketänkande, vet... Men, det skulle kanske få en att orka med allt det där andra?
Må så grankott... värmländskan Bim, vars ena handläggare på FK ringde idag och gjorde mig SÅ glad, bläääääääääääääää... not...

Anonym sa...

Jag känner igen mig - oss - vårt hem. Gjorde ett försök att snygga till kontoret/gästrummet för en månad sen. Nu är det ett kontor/gästrum/tv-rum... vet inte om det blev bättre.

Spader Madame sa...

Kommenterade här igår men det föll tydligen bort! Det är alltid roligt med litet nya grejer och man får oftast inspiration av det... Kram!!